Øbro Træ og Copenhagen Hardwood indgår strategisk samarbejdsaftale

Øbro Træ og Copenhagen Hardwood indgår strategisk samarbejdsaftale.

Med det klare mål at styrke selskabernes markedspositionering i Øst Danmark inden for salg af træ og pladeprodukter til den professionelle håndværker er der etableret et nyt samarbejde af erfarne handelsfolk i trælastbranchen.

Copenhagen Hardwood ApS er et nystartet selskab med handel indenfor Hårdttræ og Finer. Selskabet er etableret af Finn Albech Nielsen og Kim Berg, som begge er erfarne hårdtræsspecialister med mere end 30 års ansættelse i henholdsvis Risør Træ & Finer og Walter Jessen A/S.

Vi har fået en god start i vores nye virksomhed, udtaler de 2 indehavere, og kan derfor allerede nu se, at vi har behov for en samarbejdspartner, som kan understøtte vores logistik og distribution.

Øbro Træ A/S har med det nye ejerskab og ledelse gennemgået et paradigmeskifte i 2011 og fremtræder i dag som en moderne grossist tømmerhandel, som på rekordtid er placeret som en noget større tømmerhandel med 2 afdelinger i København.

Vores spidskompetencer er jo primært indenfor bygningstræ-plader og byggematerialer, udtaler Adm. direktør Uwe Plugge, men vi har længe arbejdet med muligheder for at udvikle hårdttræsområdet og derved opfylde vores målsætning, om at blive totalleverandør indenfor alle træ arter til industri og håndværk.

Det ligger derfor helt naturligt at indlede et strategisk samarbejde med andre erfarne træspecialister,
som vi jo kender godt igennem mange års tidligere samarbejde, siger Uwe Plugge.

De 2 selvstændige selskaber vil i en fælles strategi udnytte alle de åbenlyse synergier omkring fælles indkøb og logistikoptimering, der styrker konkurrenceevnen som en seriøs udbyder, der kan
løfte opgaven som totalleverandør i træprodukter.

Samarbejdsaftalen betyder også en ny god sparringspartner til større projektopgaver i træ, ligesom vi tidligere har løst opgaver ved opførelsen af Operahuset og Skuespilhuset, udtaler de nye partnere i fællesskab.