Nordhavn afdeling

Nordhavnen

Kattegatvej 8
2150 Nordhavn
Tlf: 39 16 20 00

Åbningstider

Mandag-torsdag:
06:00-15:30
Fredag:
06:00-14:00
Lørdag-søndag:
Lukket

Ingen opgave er for lille, intet projekt er for stort

Byggemarked i København til erhvervskunder og den professionelle håndværker. Vores trælast i Nordhavn tilbyder en gros-lager og store partier.

PROFESSIONEL SPARING
Vores store glæde ved træ har bredt sig – også til vandkanten af København, hvor du finder Øbro Træ Nordhavnen. Vores byggemarked på Østerbro har specialiseret sig i træ- og pladeprodukter, høvlet træ og lister i de bedste kvaliteter. Og du finder alt i kvalitetstræ og øvrige byggematerialer til ombygning, renovering og udbygning. Som altid hos Øbro Træ giver vi os god til den professionelle sparring og de gode råd. På den måde sikrer vi, at du slipper af sted med den bedste økonomi i dit byggeprojekt.

MULIGHED FOR DRIVE-IN
I vores drive-in tømmerhandel kan du som erhvervskunde eller professionel håndværker betjene dig af netop de varer du skal bruge til dagens opgaver. Og i vores Proff-center finder du alt i værktøj, beslag og isenkram til professionelt brug.

BREDT SORTIMENT
Vi tilbyder kvalitetsværktøj i alle de kendte brands til konkurrencedygtige priser og et bredt sortiment af arbejdstøj fra T-shirts og undertøj til jakker, sikkerhedssko og arbejdsbukser fra førende brands.

Med vores lokale forankring og decentrale afdelinger med hvert sit speciale ønsker vi at være en stærk værdiskabende samarbejdspartner for dig. Og med Øbro Træ Nordhavnen og vores helt særlige fokus på kvalitetstræ er vi et relevant tilbud til dig som kvalitetsbevidst erhvervskunde eller professionel håndværker. Vi bor tilmed i nærheden!

Nok er vi et byggemarked. Men Øbro Træ i Nordhavnen er for professionelle håndværkere. Det er derfor ikke her du finder hverken havemøbler, legehuse eller gasgrill.

Parkér Transporteren (eller din erhvervsbil…) og kig ind i vores Proff-center i Øbro Træ i Nordhavnen. Eller kør direkte i drive-in.

Medarbejdere

Salg og projekt

Jesper Plugge

Tlf: 39162059
jp@obro-tra.dk

Mikkel Berg Pedersen

Tlf: 39162022
mbp@obro-tra.dk

Kundeservice og logistik

Elias Larsen

Tlf: 39162000
el@obro-tra.dk

Sebastian Limkilde

elev
Tlf: 39162000
sl@obro-tra.dk

John Holm

Mogens Dreier

Wood-online

Thomas Eriksen

E-commerce Manager

Emilie Genz

Web assistent