Østerbro afdeling

Øbro Træ Østerbro

Randersgade 23-27
2100 København Ø
Tlf: 39 16 20 00

Åbningstider

Mandag-fredag:
07:00-17:00
Lørdag:
09:30-13:00
Søndag:
Lukket

INGEN OPGAVE ER FOR LILLE, INTET PROJEKT ER FOR STORT.

Dit byggemarked på Østerbro – og her det hele begyndte. Vores trælast i Randersgade tilbyder træ og byggematerialer til små og store opgaver.

ERFARING
Øbro Træ har været byens trælast siden 1940. Det gør os lidt anderledes end andre byggemarkeder i København. Vi ved, at godt begyndt er halvt fuldendt og de gode materialer er medvirkende til det gode resultat. Og vores erfarne medarbejde kan rådgive dig om det rette valg eller bidrage til den gode ide – og tager sig god tid til det. Uanset om du er amatør eller professionel. Bare du, som vi, er godt gammeldags bidt af håndværk.

BREDT SORTIMENT
Øbro Træ i Randersgade er din trælast tæt på. Vi har byens bedste sortiment i træ og leverer stort set alle former for materialer til ombygning, større og mindre renoveringer og udbygning af din bolig. Og fører både isenkram, låse og andet tilbehør og alle de kendte mærker i kvalitetsværktøj til konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af værktøjsmaskiner udstillet i butikken, så du kan se, røre og prøve det før du køber.

AKTUELLE TILBUD
Hold altid godt øje med vores aktuelle tilbud, enten i butikken. Eller på vores onlineshop, wood-online.dk.

RÅDGIVNING
Som kunde skal du være sikker på, at du har fået det rigtige med i købet - og til den rigtige pris. Derfor vil du altid opleve, at vi godt kan lide at spørge. Den gode snak giver os mulighed for at rådgive dig og finde eventuelle alternative løsninger, som kan forbedre din økonomi i projektet.

HISTORIE OG NOSTALGI
Øbro Træ er den sidste såkaldte ’baggårdstømmerhandel’ som fra sin begyndelse og frem til 1970 var et almindeligt syn i det københavnske handelsliv. Baggården emmer af nostalgi og dén her helt specielle duft af kvalitetstræ, som vi ikke kan få nok af – og du går næppe herfra uden lysten til at gå i gang med et eller andet byggeprojekt! Under alle omstændigheder er vores baggård så absolut et besøg værd.

Stik hovedet indenfor i nr. 23 til venstre for porten og lad os hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Medarbejdere

Kundeservice

Almir Vojnikov

Tlf: 35440035
av@obro-tra.dk

Michael Buch

Tlf: 35440032
msb@obro-tra.dk

Jan Rasmussen

Tlf: 35440034
jr@obro-tra.dk

Mike Bjergsted

Tlf: 35440035
mmb@obro-tra.dk

Nicki Megele

Marcus Heinrich

Elev