XL Greve afdeling

XL Greve

Greve Main 15
2670 Greve
Tlf: 39 16 20 00

Åbningstider

Mandag-torsdag :
05:30-15:30
Fredag:
05:30-14:00
Lørdag-søndag:
Lukket

Ingen opgave er for lille, intet projekt er for stort

Trælast og byggemarked i Storkøbenhavn til den professionelle håndværker. Nyt er vores to døgnboxe, hvor du kan afhente forudbestilte partier 24/7.

På adressen Greve Main 12, direkte til Køge Bugt motorvej (afkørsel 29) ligger Øbro Træ Greve – meget nemmere bliver logistikken ikke.

MULIGHED FOR DRIVE-IN
I vores trælast kan du som professionel håndværker køre direkte i drive-in og betjene dig selv med varer af højeste kvaltiet. Du finder alle de byggematerialer du skal bruge til ombygninger, renoveringer og tilbygninger. Og vores samarbejde med XL Byg betyder, at du altid får det brede, professionelle sortiment til de gode priser.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING
Den professionelle rådgivning kører du naturligvis heller ikke forgæves efter i vores byggemarked i Greve. Som altid i Øbro Træ finder du et kompetent personale, der gerne tager sig god tid til en snak om dit byggeprojekt, så du er sikker på, at økonomien holder. Og har vendt alle muligheder.

UDKØRELSEL
Øbro Træ Greve er vores nye hovedafdeling som understøtter vores to øvrige afdelinger, Øbro Træ i Randersgade på Østerbro og Øbro Træ Nordhavnen. Det er fra vores afdeling i Greve vi tilbyder udkørsel af varer fra vores trælast over alt i København og på Sjælland. Levering til tiden er en service vi prioriterer højt, naturligvis også på mindre leveringer.

OPTIMAL LEVERING
Vores optimerede logistiksystem gør, at vi kan pakke varer til kundeleveringer hurtigt og effektivt. Og vores moderne transportværktøjer med lastbiler og udstyr, der kan udføre alle hejseopgaver på byggepladserne, sikrer optimal levering.

Kig forbi vores effektive trælast i Greve. Vi ses (med mindre du henter i døgnboxen…).

Medarbejdere

Trælast

Michael Arent

Jesper Olsen

Lars Thomsen

John Nielsen

Proffcenter / Isenkram

Poul Vehn

Kundeservice og Logistik

Steen Sanggaard

Shila Raabjerg

Tobias Burger

Michael Mølsted

Tommy Bjergsted

Lars Jensen

Jesper Knudsen